ЛОГІСТИКА ПОСТАЧАННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ: СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА, ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ

I. Smyrnov

Анотація


Розглянуто логістику в готельному бізнесі і, зокрема, логістику постачання в готельному господарстві. Розкрито сутність та види зв’язків між готельним підприємством і постачальниками, висвітлено структуру та функції відділу матеріально-технічного постачання готелю, визначено методи та нормативи забезпечення готелю товарно-матеріальними ресурсами, окреслено шляхи поліпшення забезпечення готелю товарно-матеріальними ресурсами на підставі логістичних підходів.


Ключові слова


готельний бізнес; логістика постачання; товарно-матеріальні ресурси.

Повний текст:

PDF

Посилання


Мальська М. П. Готельний бізнес. Теорія та практика : [навч. посіб.] / М. П. Мальська. – К. : ЦУЛ, 2009. – 472 с.

Мунін Г. Б. Управління сучасним готельним комплексом : [навч. посіб.] / Г. Б. Мунін, А. О. Змійов, Г. О. Зінов’єв, Є. В. Саморцев, О. О. Гаца, К. П. Максимець, Х. Й. Роглєв. – К. : Ліра-К, 2005. – 520 с.

Пандяк І. Г. Готельний бізнес. Теорія та практика : [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http//b-ko.com/book.

Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту : [підручник] / Х. Й. Роглєв. – К. : Кондор, 2009. – 408 с.

Смирнов І. Г. Логістика туризму : [навч. посіб.] / І. Г. Смирнов. – К. : Знання, 2009. – 444 с.




DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vgg.2013.42.1886

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


ISSN: 2078-6441 (Print)

          2415-7201 (Online)

Усі статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons “Із зазначенням авторства – 4.0 міжнародна” (CC BY 4.0)