ЛОГІСТИКА ПОСТАЧАННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ: СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА, ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ
Анотація
Розглянуто логістику в готельному бізнесі і, зокрема, логістику постачання в готельному господарстві. Розкрито сутність та види зв’язків між готельним підприємством і постачальниками, висвітлено структуру та функції відділу матеріально-технічного постачання готелю, визначено методи та нормативи забезпечення готелю товарно-матеріальними ресурсами, окреслено шляхи поліпшення забезпечення готелю товарно-матеріальними ресурсами на підставі логістичних підходів.
Ключові слова
Повний текст:
PDFПосилання
Мальська М. П. Готельний бізнес. Теорія та практика : [навч. посіб.] / М. П. Мальська. – К. : ЦУЛ, 2009. – 472 с.
Мунін Г. Б. Управління сучасним готельним комплексом : [навч. посіб.] / Г. Б. Мунін, А. О. Змійов, Г. О. Зінов’єв, Є. В. Саморцев, О. О. Гаца, К. П. Максимець, Х. Й. Роглєв. – К. : Ліра-К, 2005. – 520 с.
Пандяк І. Г. Готельний бізнес. Теорія та практика : [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http//b-ko.com/book.
Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту : [підручник] / Х. Й. Роглєв. – К. : Кондор, 2009. – 408 с.
Смирнов І. Г. Логістика туризму : [навч. посіб.] / І. Г. Смирнов. – К. : Знання, 2009. – 444 с.
DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vgg.2013.42.1886
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.
ISSN: 2078-6441 (Print)
2415-7201 (Online)
Усі статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons “Із зазначенням авторства – 4.0 міжнародна” (CC BY 4.0)