ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ В ПОЛЬЩІ

A. Wartecka-Ważyńska

Анотація


Університети фізичної освіти готують фахівців в дослідженні фізичного виховання, фізичної терапії, туризму і відпочиноку, спорту і т.д. Випускники цих вузів готові працювати в сфері освіти, спортивних клубах, медичних центрах, туристичних агентствах, готелях і т.д. Протягом всього курсу університету, вони здобувають ряд професійних компетенцій. У документі підкреслюється професійні компетенції випускників в галузі туризму та відпочинку.


Ключові слова


випускники; компетенція; зайнятість; ринок праці; туризм; відпочинок.

Повний текст:

PDF

Посилання


Hołderna-Mielcarek B., Wartecka-Ważyńska A. (2010) Kompetencje zawodowe i ich znaczenie we współczesnym przedsiębiorstwie turystycznym. [w]: S. Tanaś (ed.) Nauka i dydaktyka w turystyce i rekreacji. Łódzkie Towarzystwo Naukowe. Łódź

Borne-Januła H., Banach Wł., Stan edukacji w Polsce w stosunku do potrzeb gospodarki turystycznej, w: Gospodarka turystyczna w regionie. Przedsiębiorstwo. Samorząd. Współpraca, ed. A. Rapacz, Wyd. Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, Wrocław 2010

Frankfort-Nachmias Ch., Nachmias D. (2007) Metody badawcze w naukach społecznych. Poznań: Zysk i S-ka

Lutyński J. (2000) Metody badań społecznych. Wybrane zagadnienia. Łódź: Komitet Badań Naukowych i Urzędu Miasta Łodzi

Szczurkiewicz T. (1970) Niektóre uwagi krytyczne o ankietach, [in:] tegoż autora, Studia socjologiczne. Warszawa: PWN

Sikora J. (2010) Ankieta internetowa w badaniach ekonomiczno-socjologicznych. [in:]: A. Grzelak, K. Pająk (ed.) Nowe trendy w metodologii nauk ekonomicznych, ed. Wyd. UE w Poznaniu. Poznań

Szczepański S. (2004) Determinanty wyboru studiów na Wydziale Wychowania Fizycznego i Fizjoterapii. Opole: Politechnika Opolska

Armstrong M. (2002) Zarządzanie zasobami ludzkimi. Kraków: Oficyna Ekonomiczna




DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vgg.2013.43.1738

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


ISSN: 2078-6441 (Print)

          2415-7201 (Online)

Усі статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons “Із зазначенням авторства – 4.0 міжнародна” (CC BY 4.0)