РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

O. Hatalyak, N. Hanych

Анотація


Висвітлено розвиток закладів ресторанного господарства у ретроспетиві, проаналізовано історичні періоди розвитку сфери ресторанного господарства.


Ключові слова


ресторанне господарство; таверни; караван-сараї; кав’ярні; ресторани.

Повний текст:

PDF

Посилання


Агафонова Л. Г., Агафонова О. С. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: Навчальний посібник. – К.: Знання України, 2002. – 352 с.

Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства: Навчальний посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 280 с.

Дурович А.П. Маркетинг гостиниц и ресторанов. – М.: Новое знание, 2006.

Кабушкин Н. И., Бондаренко Г. А. Менеджмент гостиниц и ресторанов: Учебник. – Минск: Новое знание, 2003. – 368 с.

Нечаюк Л.І., Нечаюк Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент. - Навч. пос. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 344 с.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник / За ред. Н.О. П’ятницької – 2-ге вид. перероб. та доп. – К.: Центр учбової літератури, 2011. – 584 с.

Уокер Дж.Р. Введение в гостеприимство: Учебник; Пер. с англ. – 2-е изд. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2002. – 607 с.




DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vgg.2013.43.1700

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


ISSN: 2078-6441 (Print)

          2415-7201 (Online)

Усі статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons “Із зазначенням авторства – 4.0 міжнародна” (CC BY 4.0)