ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РОЗМІЩЕННЯ

N. Hanych, O. Hataljak

Анотація


Проаналізовано особливості обслуговування у закладах розміщення підприємствами громадського харчування. Охарактеризовано один з важливих компонентів гастрономічного обслуговування ─ надання послуг харчування у номерах готелю.


Ключові слова


заклади розміщення; підприємства харчування; організація обслуговування

Повний текст:

PDF

Посилання


Кабушкин Н. И., Бондаренко Г. А. Менеджмент гостиниц и ресторанов: Учебник. – Минск: Новое знание, 2003. – 368 с.

Мальська М.П., Пандяк І.Г. Готельний бізнес: теорія та практика: Навчальний посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 472 с.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник / За ред. Н.О. П’ятницької. – 2-ге вид. перероб. і доп. – К.: Центр учбової літератури, 2011. – 584 с.

Пуцентейло П.Р. Економіка і організація туристично-готельного підприємництва: Навчальний посібник. ─ К.: Центр учбової літератури, 2007. – 344 с.




DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vgg.2013.43.1699

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


ISSN: 2078-6441 (Print)

          2415-7201 (Online)

Усі статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons “Із зазначенням авторства – 4.0 міжнародна” (CC BY 4.0)