СТРАТЕГІЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ
Анотація
Проаналізовано засади стратегічного розвитку туристичного бізнесу, їх стан і значення. Визначено основні проблеми стратегічного розвитку. Проаналізовано відповідний нормативний документ. Висвітлено стан розвитку туристичного бізнесу в Україні.
Ключові слова
Повний текст:
PDFПосилання
Азар В.И. Экономика и организация международного туризма / В.И. Азар. – М. : Экономика, 1984. – 168 с.
Ансофф И. Стратегическое управление / И. Ансофф. – М. : Экономика, 1989. – 519 с.
Білецька І. М. Стратегічне управління туристичним підприємством : [монографія] / І.М. Білецька; Тернопільський національний економічний університет. – ІваноФранківськ : [Видавець Третяк І. Я.], 2010. – 224 c.
Геншафт Л. Особливості функціонування туристичного ринку / Л. Геншафт // Регіональна економіка. – 2002. – № 4. – С. 287–293
Державна служба статистики України [Електронний ресурс] – Режим доступу : http:// www.ukrstat.gov.ua.
,,Про внесення змін до Закону України ,,Про туризм”: Закон України від 8.07.2011 р. N 3679-VI [Електронний ресурс]. – Режим доступу http://search.ligazakon.ua/l_doc2. nsf/link1/Z950324.html
Кайлюк Є. М. Стратегічний менеджмент: навчальний посібник / Є.М. Кайлюк, В.М. Андрєєва, В.В. Гриненко / Харківська національна академія міського господарства. – Х. : ХНАМГ, 2010. – 278 с.
Ладиженська Р.С. Економіка туризму / Р.С. Ладиженська. – Х. : ХДАМГ, 2002. – 224 с.
Пазенок В.С. Філософія туризму [Електронний ресурс] / Пазенок В.С., Федорченко В.К. – К. : Кондор, 2004. – 268 с.– Режим доступу : http://tourlib.net/books_ukr/filotur0. htm
Стратегія розвитку туризму і курортів [Електронний ресурс] – Режим доступу : http:// zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1088-2008-%D1%80
Страшинська Л.В. Стратегія розвитку продовольчого ринку в Україні : монографія / Л.В. Страшинська; за ред. Б.М. Данилишина. – К.: Профі, 2008. – 532 с.
DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vgg.2013.43.1696
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.
ISSN: 2078-6441 (Print)
2415-7201 (Online)
Усі статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons “Із зазначенням авторства – 4.0 міжнародна” (CC BY 4.0)