ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В РІЗНИХ ВИДАХ ТУРИЗМУ
Анотація
Висвітлено специфіку обслуговування туристів у закладах ресторанного господарства, проаналізовано характерні особливості організації харчування у різних видах туризму.
Ключові слова
Повний текст:
PDFПосилання
Водные маршруты СССР. Европейская часть. – М.: ФиС, 1973. – 142 с.
Географічна енциклопедія України: В 3 т./ Редкол.: О.М. Маринич (відп. ред.) та ін. Т. 3: П – Я. – К.: Українська енциклопедія ім. М.П. Бажана, 1989-1993.– 480 с.
Природа Волинської області за ред. К.І. Геренчука. – Львів: ВО «Вища школа». Видавництво про Львів. ун-ті, 1975. – 147 с.
Федотов Ю. Н., Востоков И. Е. Спортивно-оздоровительный туризм. - М.: Советский спорт, 2008. – 464 с.
Щур Ю. В., Дмитрук О. Ю. Спортивно-оздоровчий туризм. – К.: Альтерпрес, 2003. – 232 с. 6. http://www.derev.org.ua/: Дерев’яні храми України 7. http://www.kamadm.g
DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vgg.2013.43.1590
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.
ISSN: 2078-6441 (Print)
2415-7201 (Online)
Усі статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons “Із зазначенням авторства – 4.0 міжнародна” (CC BY 4.0)