СУЧАСНІ МЕТОДИ  НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

Svitlana Hayduk

Анотація


Доведено, що мовна освіта є важливим засобом, який формує свідомість особистості та її здатність бути соціально мобільною в суспільстві, сприяє веденню діалогу культур у світі, що глобалізується навколо вирішення різноманітних проблем. З’ясовано, що саме ці нові реалії потребують змін до рівнів володіння іноземними мовами, визначення нових підходів до відбору змісту та організації матеріалів, використання інноваційних технологій, адекватних форм та видів контролю, зокрема, учнів-першокласників. У цьому контексті особливої актуальності набуває доцільність застосування сучасних методів навчання на уроках англійської мови в початковій школі, зокрема, в першому класі.

Проаналізовано такі сучасні методи навчання іноземної мови, як метод асоціативних символів, метод повної фізичної реакції, метод ключового слова та природовідповідного комунікативно-ігрового навчання.

Ключові слова: методи навчання, метод асоціативних символів, метод повної фізичної реакції, метод ключового слова, метод природовідповідного комунікативно-ігрового навчання, початкова школа, учень-першокласник.

 


Повний текст:

PDF


DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vpe.2016.31.8075

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.