ЕКОНОМІКА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Mariia Pokotylo

Анотація


Проаналізовано стан економіки Львівської області напередодні політичної кризи в Україні з 2014 р. Представлено диференціацію економічного ладу в даному регіоні і чинників, що на неї впливають. Проаналізовано сферу туристичних послуг, стан харчової промисловості та обсяги інвестицій і з’ясовано, що за їхніми показниками область знаходиться на високому рівні серед областей України. Увагу акцентовано на проблемах ефективного розвитку економіки Львівської області. Описано економічний потенціал області та її привабливість для інвесторів; зазначено, що Львівська область частково використовує свої економічні можливості.

Ключові слова: економіка Львівської області; політична криза; галузі економіки; проблеми ефективного розвитку; туризм; інвестиції.


Повний текст:

PDF (Polish)

Посилання


Invest in Lviv region. –Mode of access: http://www.invest-lvivregion.com/store.php/.

Inwestycje we Lwowie. – Dostęp: http://lviv.travel/pl/index/information/invest.

Obwód Lwowski (Ukraina). – Dostęp: http://www.lubelskie.pl/index.php?pid=126.

Березівський З., Березівська О., Стан і перспективи економічного розвитку агропромислового комплексу Львівської області, «Аграрна економіка», 2014, nr1-2., С. 58–59.

Березівський З. Економічний механізм формування виробничих витрат в скотарстві, Львів, Українські технології, 2005.

Головне управління статистики в Львівській області. Режим доступу: http://lv.ukrstat.gov.ua/ukr/themes/04/theme_04.php?code=04.

Основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств Львівської області за 2012 рік, [w:] Головне управління статистики у Львівській області, 2013.

Ухвала nr 1763 від 17.04.2008, Про вступ м. Львова до міжнародної організації «Ліга історичних міст».

Шаблій О., Муха Б., Гурин А., Зінкевич М. Географія: Львівська область. – Львів : Пролог, 1998.




DOI: http://dx.doi.org/10.30970/vir.2016.38.0.3108

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.