ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ МОЛОКОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ КОНКУРЕНТНОГО
СЕРЕДОВИЩА: АНАЛІЗ НАЦІОНАЛЬНОГО І РЕГІОНАЛЬНОГО РІВНЯ

I. Hallak

Анотація


В статті розглянуто динаміку розвитку і конкурентоспроможності на внутрішньому і
зовнішньому ринках молокопереробних підприємств України і Тернопільської області. Проведено
аналіз зміни кількості молокопереробних підприємств за досліджуваний період, виробництва в них
товарної продукції. Визначено показники ефективності діяльності основних молокопереробних
компаній – лідерів національного ринку за грошовими надходження та заходи щодо підвищення
конкурентоспроможності підприємницьких структур на внутрішньому і зовнішньому ринках.
Ключові слова: молокопереробні підприємства, конкурентне середовище, сегменти ринку, харчова
промисловість, товарна продукція, виробничі потужності.


Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.