ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЙ
КУЛІНАРНИХ ТЕЛЕПРОЕКТІВ
Анотація
У статті визначаються основні принципи диференціації технологій телевізій-
них кулінарних проектів, досліджуються складові, що у сукупності утворюють су-
часні кулінарні телевізійні шоу, а також виокремлюються комунікаційні технології,
що дозволяють кулінарним телепередачам досягати своєї головної мети – розповсю-
дження гастрономічно-культурологічного досвіду серед телеглядачів України.
Ключові слова: кулінарне шоу, комунікаційні технології, телевізійний дискурс,
харизматичність ведучих, обмін навичками, режисура, наочність, конвергентність.
Повний текст:
PDFDOI: http://dx.doi.org/10.30970/vjo.2014.39.5643
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.